De mâine, se deschide târgul Veterani. Numărul persoanelor, care intră în târg, va fi limitat. Află aici ce măsuri trebuie respectate.

Scris de
Adriana Draghici
22/05/20 - 12:05

Administrația locală anunăt că, începând de mâine, se va relua activitatea în târgul Veterani, însă doar pe anumite sectoare și cu respectarea anumitor măsuri de siguranță atât din partea comercianților, cât și a clienților.  

Image

"Ținând cont și de numărul mare de cereri din partea cetățenilor, de mâine, sâmbătă, deschidem târgul Veterani. Deocamdată, se deschide doar pe palierele de produse noi, vânzare de mașini și piața de legume, iar de săptămâna viitoare, preconizăm – în funcție de cât de disciplinați sunt severinenii, de cât de mult respectă regulile impuse de starea de alertă - să mărim suprafața de expunere. Este important să ne reluăm viața și activitățle care ne sunt utile. Din punct de vedere al administrației locale, le recomand severinenilor să respecte regulile pe care cei din târg le vor impune. Dacă nu sunt respectate regulile, de săptămâna viitoare, îl închidem.”, declară primarul municipiului, Marius Screciu.

Image

Numărul de persoane admise în incinta târgului va fi limitat, astfel încât fiecărui vizitator/comerciant să îi corespundă o suprafață de 4 mp (maxim 500 de persoane).

Image
Image

„Vor exista trei căi distincte de intrare și două de ieșire. Va fi permis accesul vânzătorilor de automobile second-hand, comercianților de produse noi la mesele acoperite, sectorul de alimentație publică tip fast-food (doar cu servire la pachet). Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie, atât pentru comercianți, cât și pentru vizitatori. Comercianții vor fi obligați să poarte mănuși. Vor fi aplicate marcaje de distanțare socială (păstrarea distanței de 2 m între persoane). Se va efectua dezinfecția suprafețelor, atât înainte cât și după desfășurarea activității.”, spune, la rândul său, directorul Serviciului de Adminsitrare a Piețelor, Târgurilor și Oboarelor DTS, Oliver Gîndacu.

Image