Echipamente noi pentru jandarmii din Mehedinți!

Scris de
Actual Mehedinti
15/03/23 - 05:03

Consiliul Județean Mehedinți, prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), a achiziționat echipamente pentru a sprijini activitatea jandarmilor mehedințeni.

Image

Articolele au fost predate astăzi, în prezența inspectorului-șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți, col. Ionel Dina - Mănoiu și a președintelui ATOP, gen. Doru Dumitrescu. Au fost achiziționate: 125 de tricouri inscripționate, 125 perechi de ghete, 22 veste de protecție, un manşon profesional pentru protecţie braţ cu husă pentru dresaj câini serviciu, dar și un aparat de curățenie profesional. Valoarea achiziției este de 67.000 lei.

Image

"Sprijinim activitatea forțelor de ordine din județul Mehedinți și consider că este important ca, din bugetul județului, să achiziționăm, în primul rând, echipamente de protecție pentru ca structurile operative să fie în siguranță în timpul intervențiilor. Sper ca articolele predate, astăzi, să le fie de folos, iar misiunile în care le vor folosi să fie fără incidente!", transmite președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.