Ionuț Tudorescu, învestit în funcția de primar al orașului Baia de Aramă!

Scris de
Adriana Draghici
22/10/20 - 06:10

Un nou început pentru Baia de Aramă! Astăzi, a fost învestit, pe funcția de primar al micului oraș de munte, Ionuț Tudorescu, cel care a câștigat mandatul în data de 27 septembrie. De altfel, a fost validat și consiliul local, alături de care noul primar își propune să facă echipă, pentru a duce la îndeplinire proiecte pentru comunitate.

Image

„Sunt hotărât, sunt determinat și ambițios. Vreau ca, prin proiectele mele, prin proiectele dumneavoastră – ale consilierilor locali – să ridicăm nivelul de trai al comunității din Baia de Aramă. Sunt convins că doar uniți, putem să realizăm acest lucru.”, a spus Tudorescu, în fața consilierilor locali.

Image

Noul primar aduce un suflu nou în comunitate și își propune, pe de o parte, să continue proiectele bune, care au fost începute în comunitatea din nordul județului, iar pe pe altă parte, are în plan demararea de noi investiții pentru localnici. Sănătatea și educația sunt prioritare, tocmai de aceea, primele investiții, care vor fi începute, sunt pe aceste linii.

Image

„Faptul, că am fost ales primar al orașului Baia de Aramă înseamnă, pentru mine, o foarte mare responsabilitate. Îi am, de acum, în grijă pe locuitorii orașului, care au multe nevoi, de care voi ține cont. Proiectele, pe care le-am propus în programul meu electoral, voi începe să le pun în practică. Primul și cel mai important proiect, pe care îl voi demara începând de săptămâna viitoare – voi merge, personal, la Guvernul României, să cer sprijin – este cel legat de aducțiunea rețelei de gaze naturale în orașul Baia de Aramă. În același timp, am pornit, deja, discuții, pentru a crea cele două pavilioane al spitalului orășenesc Baia de Aramă: secția de cardiologie și secția de neurologie. De asemenea, am pus și bazele proiectului ce privește reabilitate și anvelopare a Școlii Gimnaziale din Mărășești.”, a declarat, odată cu preluarea mandatului, noul primar al orașului de munte.

Ionuț Tudorescu a obținut mandatul de primar al orașului Baia de Aramă, la diferență considerabilă față de principalii contracandidați.

Image