Lucrările la infrastructura rutieră din centrul municipiului se apropie de final.

Scris de
Andreea Popescu
26/08/20 - 04:08

Sunt vești bune atât pentru severinenii, care obișnuiau să se plimbe prin centrul orașului, dar ș pentru șoferii, care tranzitează această zonă. În această perioadă, lucrarea de modernizare a infrastructurii rutiere din centrul orașului ae apropie de final.

 

Image

“Ne apropiem de finalizarea investiției de reabilitare a Bulevardului Dunării, unde am solicitat constructorului să urgenteze lucrările, pentru a relua circulația în această zonă cu trafic ridicat. Artera deservește accesul către trei obiective importante, respectiv: Uzina de Vagoane, Portul Drobeta și Gară și este intens tranzitată de turiștii care ajung în oraș. În prezent, se lucrează în zona gării și, în paralel, am demarat reabilitarea străzii Portului, pentru a închide, astfel, modernizarea infrastructurii rutiere din zona centrală a Severinului.’’, declară edilul municipiului, Marius Screciu.

Image

Lucrările sunt efectuate în baza unui contract în valoare de 11.610.866,64 lei, ce mai cuprinde investiții și pe străzile Walter Mărăcineanu, Teodor Costescu și I. G. Bibicescu.

Image