Bani europeni pentru dotarea unui spital din județ! Contractul a fost, deja, semnat.

Scris de
Actual Mehedinti
03/03/23 - 04:03

Sunt vești bune pentru infrastructura medicală din județul Mehedinți. Astăzi, la Ministerul Sănătății, președintele Consiliului Județean Mehedinți a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul “Înființare și dotare ambulatoriu în cadrul secției externe a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, situat în orașul Vânju Mare”, în valoare de 5,8 milioane lei.

Image

Finanțarea provine din Planul Național de Redresare și Reziliență, iar 1,8 milioane lei reprezintă contribuția proprie a Consiliului Județean Mehedinți.

Image

“În cadrul proiectului, se vor achiziționa aparatură și echipamente medicale pentru cabinetele ambulatorii de medicină internă, obstetrică - ginecologie, chirurgie generală și radiologie. Le mulțumesc domnului ministru, Alexandru Rafila și secretarului de stat, Alexandru Rogobete, pentru susținerea acestui proiect care completează investițiile aflate deja în implementare la clădirea fostului Spital Vânju Mare, pentru care, de asemenea, Consiliul Județean Mehedinți a primit sprijin financiar de la Ministerul Sănătății”, transmite președintele forului județean, Aladin Georgescu.