Copilă de 14 ani, însărcinată, după ce ar fi fost abuzată de tatăl vitreg, în repetate rânduri!

Scris de
Actual Mehedinti
26/09/23 - 04:09

Caz revoltător în comuna Poroina Mare! O copilă de doar 14 ani ar fi fost violată, luni la rând, de tatăl său vitreg. Fata a rămas însărcinată, iar acum, în loc ca, împotriva individului, să fie luate măsuri, fata a ajuns într-un centru al statului.

Image

O femeie de 33 ani, mama a trei fete minore  (16, 14, 11 ani) s-a căsătorit cu individul de 49 de ani, din Poroina Mare, iar apoi, ar fi început calvarul fetei. Monstrul cu chip de tată, ar fi obligat-o pe copila de 14 ani să întrețină, în timp, în repetate rânduri, relații intime cu el, sub amenințarea cuțitului (din ce ar fi povestit fata la audieri). Mai mult – povestesc oamenii din sat - mama celor trei copile ar fi încercat să îl convingă pe un bărbat din sat (în vârstă de 22 de ani) să spună că el ar fi tatăl copilului, pentru a-și scăpa soțul de acuzații.

Image

„Eu o cunosc pe mama fetelor care, de câțiva ani de zile, s-a căsătorit de acest bărbat. Am auzit, din sat că una dintre fetițe ar fi fost violată de acest individ. Ar fi fost ani de tortură pentru aceste fetițe. El are moștenire mai multe case și ar avea condiții de trai. Nu am văzută pe copila de 14 ani. Pe celelalte două le-am văzut mereu – mergeau cu caprele zi de zi. Erau triste, abătute. Un copil cu copil este, pentru mine, de neimaginat, mai ales când suntem în 2023, în Uniunea Europeană. Dintr-o declarație la poliție a unui cetățean (un bărbat pe care mama celor trei fete dorea să îl convingă să accepte că ar fi avut el o relație cu fiica și ducându-se la el la poartă și rugându-l să accepte ceea ce el nu a făcut), a povestit că a auzit-o pe fată spunând poliției că aceasta ar fi fost amenințată cu un cuțit maro, de tăiat roșii și obligată, foarte des, să aibă relații sexuale.”, povestește, sub protecția anonimatului, una dintre localnice.

Image

Bărbatul acuzat este fratele unui consilier local din comună. Cele trei minore au ajuns, acum în grija statului. Copila de 14 ani este însărcinată în 7 luni. Cazul a preluat de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, care, însă, până la finalizarea anchetei, nu oferă detalii despre dosar. Mai mult -  în acest dosar, nu a fost luată nicio măsură preventivă.

Image