Cu identitate falsă și fără permis, reținut de polițiști

Scris de
Adriana Draghici
09/02/21 - 09:02

Un tânăr severinean (30 de ani) a fost reținut de polițiștii mehedințeni, după ce a fost identificat, în trafic, conducând un bolid, cu 192 km/h. Incidentul s-a produs pe Drumul Național 56 A, în localitatea Recea (oraș Vânju Mare).

Image

Mai mult decât atât: luat la bani mărunți de oamenii legii, șoferul a dat date de identitate false (a mințit cu privire la numele părinților, prenumele său și data de naștere). Mai mult: în urma controlului, polițiștii rutieri au descoperit că bărbatul avea permisul suspendat, tot pentru viteză (fiind descoperit conducând cu 120 km/h, în data de 31 ianuarie, în comuna Tâmna).

Image

Acesta a fost condus la sediul poliție Vânju Mare, pentru audieri, recunoscându-și fapta.

Image

"În această seară, polițiștii orașului Vânju Mare au depistat, în trafic, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin in timp ce conducea un autoturism, în localitatea Recea, cu o viteza de 192 de km pe oră. La solicitarea documentelor, tânărul de 30 de ani și-a atribuit identitatea unei alte persoane. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta avea dreptul de a conducea autovehicule pe drumurile publice suspendat.În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis și fals privind identitatea. Tânărul a fost reținut pe baza de ordonanță de reținere pentru 24 de ore.", declară purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, ag-șef adj. Andreea Rădoi.

Image

Tânărul va fi reprezentat în instanță de un avocat din oficiu. Bolidul condus de tânărul teribilist a fost luat, imediat după reținerea acestuia, de un verișor al făptașului.