Dumbrava, pe drumul spre normalitate! Se continuă investițiile în comună.

Scris de
Andreea Popescu
04/09/20 - 12:09

În ultimii ani, în comuna Dumbrava, au fost demarate mai multe lucrări, pentru ca localitatea să intre pe făgașul normal. Dacă până acum câțiva ani, în comună, nu se făcuse nicio investiție, acum, lucrurile stau altfel.

Image

„Am fost în satale aparținătoare comunei Dumbrava, împreună cu primarul Cătălin Enache și senatorul Liviu Mazilu, mai exact în Dumbrava de Sus și Rocșoreni, acolo unde sunt în plină desfășurare lucrări de asfaltare. Investițiile sunt realizate cu sprijinul Guvernului PSD, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, care a înțeles necesitatea de a finanța astfel de lucrări. Am stat de vorbă cu oamenii și mi-au mărturisit că nu mai credeau că vor circula vreodată pe ulițe asfaltate. Dar iată că se poate! Toate aceste investiții au fost posibile și datorită primarului Cătălin Enache, unul dintre cei mai tineri primari din Mehedinți, care a demonstrat că este un bun gospodar, implicat și deschis în fața cetățenilor. Am încredere că va face lucruri la fel de bune și după data de 27 septembrie, când va câștiga un nou mandat de primar. PSD a pus mereu oamenii pe primul loc și a îmbunătățit considerabil condițiile lor de trai.”, spune președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Image

„Aici se asfaltează drumul comunal, ce traversează satul, pe o lungime de un kilometru. După turnarea stratului de asfalt, vom trece la următoarele etape: amplasarea de rigole betonate și realizarea acceselor către propetăți. Aceste lucrări au fost finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, contractul fiind semnat în 2019.”, spune, la rândul său, primarul comunei Dumbrava, Cătălin Enache.

Image