Lucrări avansate la Spitalul din Vânju Mare! Se lucrează în ritm alert.

Scris de
Actual Mehedinti
19/11/20 - 06:11

Se lucrează intens la reabilitarea clădirii Spitalului Vânju Mare. În acest moment, lucrările se află într-un stadiu avansat, constructorul dând asigurări că investiția va fi finalizată la termen. Lucrarea este derulată de Consiliul Județean Mehedinți.

Image

De altfel, președintele forului județean  și totodată, al PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers în vizită la Spitalul Orășenesc din Vânju Mare, acolo unde se lucrează intens atât în interior: consolidări, instalații electrice și tencuieli, cât și în exterior la corpul nou de clădire, mai exact la armarea și betonarea stâlpilor, precum și la sistemul de canalizare.

Image

“Sunt mulțumit de ceea ce am găsit pe șantier. Se vede cu ochiul liber că stadiul lucrărilor este avansat, iar echipele de muncitori își fac treaba corespunzător.  Așa cum am mai spus, mă asigur că lucrările acestui proiect nu vor fi întârziate, fiind vorba despre o investiție importantă și așteptată de către locuitorii zonei de sud a județului Mehedinți. Este de datoria noastră să le oferim oamenilor unități medicale moderne, dotate cu aparatură performantă, cât mai aproape de casele lor, mai ales în contextul epidemiologic actual. În ritmul în care se lucrează, am convingerea că anul viitor vom finaliza și acest proiect și vom reînființa Spitalul Orășenesc din Vânju Mare, închis în urmă cu zece ani de zile de către guvernarea PDL, ca entitate juridică de sine stătătoare.  Trebuie să le redăm oamenilor posibilitatea de a se trata în condiții foarte bune la Vânju Mare! Multă sănătate tuturor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Image
Image

“Se efectuează lucrări de cofrare-armare a plăcii, la corpul nou. Am demarat lucrările de canalizare exterioară. În interior, lucrăm la consolidări, tencuieli, cămășuiri, instalație electrică și sanitară. Suntem în grafic, iar vremea ne ajută., declară, la rândul său, reprezentantul firmei constructoare, Silviu Cioclei.

Image

Odată ce se va finaliza această investiție, unitatea medicală va avea un număr de aproximativ 70 paturi pentru spitalizare continuă și spitalizare de zi, iar Consiliul Județean Mehedinți promite că va demara demersurile pentru înființarea spitalului ca entitate juridică.

Image