Medici chirurgi generaliști pentru spitalele din Strehaia și Vânju Mare

Scris de
Actual Mehedinti
Joi, 03/05/2020 - 13:24

Sunt vești bune pentru pacienții, care trec pragul spitalelor din Strehaia și Vânju Mare. Pentru oferirea de servicii medicale de calitate și îmbunătățirea capacității de răspuns, au fost atrase noi cadre medicale la cele două unități sanitare.

Image

„Ne bucurăm să vă informăm că, începând cu data de 2 martie 2020, Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin a mărit efectivul de medici chirurgi pentru spitalele din orașele Strehaia și Vânju Mare, în urma finalizării procedurii de concurs. Medicii chirurgi generaliști, care au promovat examenele, si-au început activitatea la cele două unități spitalicești din județul Mehedinți, respectiv spitalul din Strehaia și spitalul din Vânju Mare, de serviciile acestora urmând să beneficieze un număr important de pacienți din zonele învecinate celor două orașe. Elementul de noutate este acela că, de la acest moment, medicii chirurgi generaliști vor efectua intervențiile chirurgicale ușoare, în cadrul unităților spitalicești din Strehaia și Vânju Mare, o parte din pacienți nemaifiind obligați să ajungă la Spitalul Județean din Drobeta Turnu-Severin pentru intervenții. Le dorim succes în activitate noilor colegi!”, trasnmite conducere Spitalului Județean de Urgență.

Image

Nevoia de atragere a cadrelor medicale este cu atât mai mare la spitalul din Strehaia cu cât activitatea unității sanitare a fost reluată în luna martie 2019. De atunci și până în prezent, au fost atrași medici și a fost achziționată aparatură modernă.