Parteneriat între Primăria Șimian și Academia de Fotbal Flavius Stoican! Un nou teren de fotbal modern!

Scris de
Adriana Draghici
Joi, 02/06/2020 - 13:02
Image

Comuna Șimian va avea un nou teren de fotbal modern. Acest lucru va fi posibil ca urmare a unui parteneriat încheiat între administrația locală și Academia de Fotbal Flavius Stoican, care și-a luat angajamentul că va moderniza stadionul din Cerneți.

Image

„În urma discuției, pe care am avut-o cu frații Stoican, am stabilit să facem un parteneriat în ceea ce privește terenul de fotbal de la Cerneți. În comuna Șimian, există două terenuri de fotbal. Sunt și două echipe de fotbal, care activează în Liga a IV-a. Ne-am bucurat de această propunere, care a venit de la un om de fotbal. Și-a asumat o investiție de peste 100 000 euro, iar primăria Șimian va participa, la rândul ei, cu o cotă parte la această investiție. Sperăm să iasă un stadion frumos. În ședința de consiliu local, am aprobat acest proiect, iar în cel mai scurt timp, investitorul este pregătit să înceapă lucrările.”, declară, pentru Actual Mehedinți, primarul Șimianului, Constantin Trușcă.

Image

„Academia de Fotbal „Flavius Stoican” are bucuria de a vă anunța că a demarat lucrări de modernizare la stadionul din localitatea Cerneți, comuna Șimian. Cernețiul a fost locul unde ne-am desfășurat, în majoritatea timpului, activitatea în ultimii ani. De aceea, investiția noastră este absolut necesară și utilă atat pentru noi, cat și pentru comunitatea locală. Acest proiect de modernizarea nu ar fi fost posibil fără suportul Primărie comunei Șimian și al domnului primar Constantin Trușcă. Noi îi mulțumim pentru tot sprijinul acordat până în prezent, având, în același timp, convingerea că domnul primar va continua să susțină sportul mehedințean și în viitor!”, scriu, pe pagina de socializare, cei de la Academia de Fotbal Flavius Stoican.

Image

Aceasta este dovada vie că, acolo unde iubirea pentru sport își spune cuvântul, și lucrurile pot intra pe un făgaș normal.