Percheziții domiciliare, pentru a identifica porumbeii furați! Un tânăr s-a trezit cu poliția la ușă, pentru a înapoia porumbeii, pe care i-ar fi furat de la un consătean.

Scris de
Actual Mehedinti
09/07/20 - 03:07

Un tânăr mehedințean a reușit să comită un furt mai puțin obișnuit: a sustras 100 de porumbei de la un consătean. Însă, fericirea tânărului nu a ținut mult, pentru că păgubitul a reclamat la poliție dispariția porumbeilor. Zis și făcut! Oamenii legii au descins în forță la domiciliul bănuitului, iar consăteanul său a fost chemat să identifice o parte din ceea ce s-a furat. Pentru fapta sa, tânărul a fost reținut pentru furt calificat

Image

„Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Vânju Mare au pus în executare trei percheziții domiciliare, la locuința unei persoane bănuite de furt calificat. Din probatoriul administrat, s-a stabilit că, la data de 30 iunie a.c., tânărul de 19 ani, din localitatea Pădina ar fi sustras 100 de porumbei de la locuința unui bărbat, din aceeași localitate. În urma perchezițiilor efectuate, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 20%.”, transmite IPJ Mehedinți.

Image

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a fost reținut pe baza de ordonanță de reţinere pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare, cu propunerea corespunzătoare.

Image