Proiectele finanțate prin PNDL 2, în timpul Guvernului PSD, se concretizează în Mehedinți.

Scris de
Actual Mehedinti
20/11/20 - 07:11

Multe dintre proiectele atrase prin PNDL 2 se concretizează în această perioadă în județul Mehedinți. Banii atrași în timpul guvernării PSD sunt investiți în proiecte importante din județ. Este și cazul comunei Punghina, acolo unde, grație unui proiect atras de Consiliul Județean Mehedinți, se asfaltează un tronson important din localitate.

Image

Zilele acesta, se toarnă cel de-al doilea strat de asfalt, în cadrul proiectului celor 112 kilometri drumuri județene reabilitate/modernizate de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene.

Image
Image

“Este cel mai amplu proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere din județ, al cărui contract de finanțare l-am semnat în anul 2017 cu sprijinul Guvernului PSD. De altfel, toate investițiile care de desfășoară în această perioadă în Mehedinți se datorează susținerii permanente pe care am primit-o din partea Guvernului PSD și al ministerelor conduse de colegii social-democrați în perioada 2016-2019. Drumul Județean 563, între Intersecția cu DN 56A - Punghina - Oprișor (Intersecția cu DJ 561 A), în lungime de 16 km, este asfaltat în proporție de 99% și după cum am văzut în cadrul unei vizite la fața locului, împreună cu domnul senator, Liviu Mazilu, lucrările sunt de o calitate foarte bună!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, în urma vizitei pe șantier.

Image

“Sunt mulțumit să văd modul în care se lucrează. Mai sunt câteva detalii tehnice, pentru scurgerea apelor, la primărie, unde va fi și o parcare. E foarte bine că tot ceea ce am promis, iată, se realizează, este în fază de finalizare și cel mai important este că cetățenii din această localitate sunt mulțumiți!”, a declarat senatorul Liviu Mazilu și, totodată, candidat al PSD Mehedinți, pentru Senatul României.

Image

În timpul guvernării PSD, județul Mehedinți a atras sute de proiecte în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2, un program menit să vină în sprijinul comunităților locale. În Guvernul Dancilă, Mehedințiul a avut un secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, minister prin intermediul căruia s-au derulat proiectele de pe PNDL2. Este vorba despre tânărul Alin Chirilă, cel care, astăzi candidează pentru un mandat de deputat și cel care a pus, decisiv, umărul la ceea ce însemna implementarea acestor proiecte ale comunităților din Mehedinți.  

Image