Se amână spectacolul aeronautic. Pandemia le dă iubitorilor de adrenalină planurile peste cap.

Scris de
Carmen Raceanu
25/06/20 - 02:06

În acest final de săptămână, în mod normal, era programat singurul spectacol de acrobație aeriană din județul Mehedinți: „Drobeta Fly In”. Ca urmare a măsurilor impuse de autorități, evenimentul va fi amânat.

Image
Image

„Pandemia de Coronavirus ne afectează și pe noi. Spectacolul, care ar trebui să se organizeze pe 27 iunie, va fi amânat. Ca atare, vom stabili o nouă dată la care va fi organizat acest spectacol, împreună cu partenerii noștri privați și cu Aeroclubul Românei. Era un eveniment mult așteptat, pe care publicul din Mehedinți îl dorește, devenind, deja, tradiție. Anul acesta, urmează să organizăm cea de-a XIII-a ediție, pentru că este important ca publicul să știe că evenimentul nu se anulează, ci doar se amână. Cel mai probabil, noua dată a evenimentului va fi stabilită la sfârșitul lunii iulie-începutul lunii august.”, declară organizatorul evenimentului, Endre Molnar.

Image

Cu fiecare an, „Drobeta Fly In” devine un spectacol tot mai reușit, adunând zeci de piloți din întreaga țară și sute de participanți la eveniment.

Image