Și-a pierdut viața după ce a dat foc vegetației uscate

Scris de
Adriana Draghici
02/03/21 - 08:03

Un bărbat de 65 de ani din satul mehedințean Brâgleasa (comuna Dumbrava) și-a pierdut viața, în urma unui incendiu de vegetație uscată, pe care l-a provocat în propria gospodărie. Vecinii povestesc că focul s-a extins din cauză că ar fi fost aprins cu benzină.

 

Image

"A luat foc. A dat foc la niște crengi în spatele casei și a aruncat cu benzină. Era singur. L-au cuprins flăcările. Practic, nu a avut cine să îl salveze. Pompierii, când au venit, focul era stins și el decedase.", ne spune un vecin.

 

Image

"Era de la Lugoj. A venit la casa părintească. Acum, a venit sâmbătă și uite acum, a murit. Era om ca lumea. Păcat! O tragedie!", ne povestește o vecină.

 

Image

Din nefericire, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Acesta și-a pierdut viața înainte ca pompierii să ajungă la fața locului. Vecinii au stins flăcările.

Image

''În această seară, poliția orașului Strehaia a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 65 de ani, din comuna Dumbrava, a fost găsit decedat în curtea locuinței. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă, pentru efectuarea cercetărilor. Cadavrul a fost ridicat și transportat la morga spitalului, pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.", declară purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, ag.-șef adj. Andreea Rădoi.

Image

În doar 2 zile, pompierii mehedințeni au intervenit la peste 20 de incendii de vegetație uscată.

Image