Start la distracție și tratament! Stațiunea Bala își deschide porțile pentru turiști. Din 9 martie, se reia activitatea balneară.

Scris de
Actual Mehedinti
07/03/23 - 05:03

Aflat într-un continuu proces de modernizare în ultimii ani, hotelul din stațiunea Bala (aflat în subordinea Ministerului Muncii) devine din ce în ce mai atractiv pentru vizitatorii din întreaga țară. Atrași de tratamentele cu nămol, dar și de ospitalitatea angajaților și condițiile pe care le găsesc aici, oamenii revin, de fiecare dată, în stațiune. Activitatea va fi reluată în data de 9 martie, atunci când sunt așteptați turiștii și pacienții, pentru tratament. De astăzi, s-au pus în vânzare biletele de trimitere, la casele județene de pensii.

Image

„În acest moment, ne aflăm în plin proces de reparații la complexul balnear. Activitatea va fi reluată pe 9 martie, când va veni prima serie de turiști, prin biletele de tratament. Este, deja, al treilea de când sunt manager, iar toții angajații – în lunile în care nu avem activitate cu publicul (ianuarie și februarie) – au fost la serviciu și și-au primit, în integralitate, salariile. Avem toate tipurile de tratamente reumatismale, iar aparatura este de ultimă generație. În planul de investiții de anul acesta, am mai bugetat achiziționarea a încă trei aparate pentru procedurile medicale. Avem în plan și efectuarea de îmbunătățiri și modernizări la ștrandurile din exterior. Însă, avem – și pe perioada lunilor mai friguroase – un cabinet interior pentru a desfășura procedurile cu nămăl și în interior. La sfârșitul anului 2022, am realizat profit, pentru sucursala Bala, la fel ca în anii precedenți, de când ocup funcția de manager. Pe lângă biletele care pot fi luate de la Casa de Pensii, sucursala Bala oferă și pachete turistice celor care trec pragul hotelului. Aceste pachete pot fi achitate cu bani sau cu vouchere de vacanță.”, declară managerul hotelului din stațiunea Bala, Dragoș, Năstasie.

Image

Stațiunea balneară Bala este singura de acest fel din județul Mehedinți. Izvoarele cu ape minerale și nămolul sapropelic sunt cele care îi atrag pe vizitatori, mai ales pe cei care vin la tratament. În ultimii ani, a crescut interesul pentru stațiune, odată cu îmbunătățirea condițiilor oferite de baza de tratament, din incinta hotelului ce funcționează în subordinea Ministerului Muncii.