Tânărul, care a incendiat mașina unei judecătoare din Orșova, a fost reținut.

Scris de
Actual Mehedinti
08/10/20 - 01:10

Polițiștii mehedințeni l-au reținut pe tânărul care, în urmă cu mai bine de o lună, dădea foc, în toiul nopții, mașinii unei judecătoare din Orșova. Acesta a fost plasat în arest preventiv.

Image

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au identificat un bărbat de 29 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunilor de hărțuire, distrugere si amenințare. Din probatoriul administrat, s-a stabilit că, la data de 01 septembrie a.c., bărbatul ar fi incendiat un autoturism ce se afla parcat, pe raza municipiului. De asemenea, în urma investigațiilor efectuate polițiștii au stabilit că, în noapte de 30/32 august, bărbatul ar fi incendiat porțile de acces ale unei proprietăți ce aparține aceleiași părți vătămate.”, declară purtătorul e cuvânt al I.P.J. Mehedinți, ag-șef adj.  Andreea Rădoi.

Image

În cauza, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire, distrugere si amenințare, acesta fiind reținut, pe baza de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea luării unui masuri preventive.

Image

Amintim: mașina unei judecătoare de la Judecătoria municipiului Orșova a luat foc la începutul lunii septembrie. Autoturismul a ars ca o torță, în jurul orei 5.00 dimineața, într-o parcare din Severin, când pompierii au fost solicitați să intervină. Din fericire nu au existat victime, doar pagube materiale.

Image