Tentativă de omor! Înjunghiat de prietenul de pahar!

Scris de
Adriana Draghici
13/01/21 - 02:01

Un mehedințean din comuna Dumbrava (sat Albulești) se zbate între viață și moarte, după ce a fost înjunghiat de un prieten de pahar. Agresorul i-a băgat cuțitul în abdomen. După ce au băut împreună (noaptea trecută) la birtul din sat, victima a plecat să îl ducă pe agresor acasă, moment în care acesta a observat că îi lipsește portofelul. Tânărul de 19 ani i-ar fi reproșat bărbatului de 40 de ani că i-ar fi luat portofelul, iar de acolo până la conflict nu a fost decât un pas. Din câte se pare, tânărul se afla în stare avansată de ebrietate.

Image

„Când a plecat de la bar, agresorul a căzut în zăpadă. Copilul meu l-a dus acasă și în acel moment, a pierdut portofelul în mașina copilului meu (nr. agresorul). Agresorul a crezut că băiatul meu i-a luat portofelul și l-a înjunghiat. Celălat fiu al meu l-a dus repede la spital.”, ne povestește Dumitru Dănilă, tatăl victimei.

Image

Tânărul a fost dus la audieri. Din câte se pare, acesta ar fi intrat în casă, pentru a lua cuțitul, căci nu îl avea asupra sa în momentul în care a fost adus acasă de victima sa.

Image

Procurorul Lavinia Șișman, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, declară că:

Image

„Un inculpat a aplicat o lovitură cu un cuțit, persoanei vătămate, iar din concluziile preliminare, eliberate de medicul legist, a rezultat că i-a fost pusă viața în primejdie. Dosarul a fost declinat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți. Pe fondul unui conflict spontan, una dintre părți i-a aplicat celeilalte o lovicută în abdomen cu cuțitul.”

Image

Între timp, bărbatul de 40 de ani se află în stare gravă la spital.

Elena Bololoi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, ne spune că:

Image

‚S-a prezentant un pacient de 40 de ani, în stare critică, insabil hemodinamic, cu șoc hemoragic. Hemoragia s-a stopat în timpul intervenției chirurgicale. Dacă nu se intervenea de urgență, cu siguranță, ar fi decedat.”

Image

Tânărul va fi cercetat, acum, pentru tentativă la infracțiunea de omor.