Accident cu șapte victime, în Șimian! A fost nevoie de intervenția descarcerării.

Scris de
Adriana Draghici
Vin, 05/15/2020 - 07:55

Un accident s-a produs în această dimineață, pe DN6, la ieșire din localitatea Șimian. Șoferul unei Solenza nu a acordat prioritate, la ieșirea de pe un drum lateral, acroșând în plin un BMW, condus regulamentar.

Image

În urma impactului, au rezultat 7 victime, fiind nevoie și de intervenția descarcerării, pentru 4 dintre persoanele implicate.  Șoferul și pasagerul din Solenza sunt, din primele informații, grav răniți. Traficul a fost parțial blocat, acum lucrându-se la deblocare. La fața locului, sunt echipaje ale SAJ și ISU. Poliția Rutieră face cercetări la fața locului.

"În această dimineață, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Dr. Tr. Severin au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs între două autoturisme, în localitatea Șimian.  La sosirea salvatorilor, două persoane, conștiente, se aflau blocate în interiorul unui autoturism. Pompierii au acționat pentru extragerea persoanelor, care ulterior au primit primul-ajutor de la echipajele medicale. Altor trei persoane li s-au acordat  îngrijiri medicale de către echipajele SMURD și SAJ, acestea fiind transportate la U.P.U. Drobeta Turnu Severin. Alte două persoane implicate în accident nu au necesitat îngrijiri medicale, una dintre acestea suferind doar un atac de panică, refuzând transportul la spital.
Totodată, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor prin deconectarea bornelor de la acumulatorii celor două autoturisme implicate în accident.", transmit reprezentanții ISU Mehedinți.

Image