Accident la ieșire din Orșova! O persoană a rămas blocată în autoturism, în urma impactului.

Scris de
Carmen Raceanu
14/07/20 - 01:07

O persoană a ajuns la spital, în urma unui grav accident de circulație produs la ieșire din municipiul Orșova. Pentru scoaterea victimei dintre fiarele mașinii, a fost nevoir de intervenșie pompierilor.

Image

Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Orșova au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs între două autoturisme, pe DN 6, la ieșirea din localitatea Orșova, spre Topleț. La sosirea pompierilor, o persoană se afla blocată într-un autoturism și a fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru descarcerarea acesteia. În accident au fost implicate trei persoane, două dintre acestea suferind politraumatisme. După acordarea primului ajutor medical de către echipajele SAJ, acestea au fost transportate la U.P.U. Drobeta Turnu Severin, în stare de conștiență. Cea de-a treia persoană a fost evaluată medical de paramedicii SMURD, însă a refuzat transportul la spital.”, conform ISU Mehedinți.

În sprijinul pompierilor mehedințeni, a intervenit și un echipaj de la ISU Caraș care a asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului.

 

sursa foto: Belgiu Liviu-Alexandru via Facebook/ ISU Mehedinți