Accident la intersecția bulevardului cu Cicero! Un șofer nu a oprit la semafor, iar mașina sa a lovit, în plin, un autoturism condus regulamentar.

Scris de
Adriana Draghici
23/06/20 - 01:06
Image

Un accident s-a produs, în urmă cu câteva momente, la intersecția bulevardului Tudor Vladimirescu - Cicero. Din primele informații, se pare că șoferul, care circula pe bulevard nu a oprit la semafor, mașina sa izbind în plin autoturismul condus regulamentar, ce venea dinspre Cicero. În plus, se pare că avea și viteză.

Image

Amblele mașini sunt grava variate, pagubele materiale fiind însemnate. Mai grav este că a fost rănită și o persoană, pasager în mașina șoferului, care a produs incidentul. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani - tatăl șoferului vinovat - care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Image

La fața locului, au ajuns polițiștii Biroului Rutier Drobeta Turnu-Severin, pentru stabilirea cazelor și a vinovăției celor implicați. În prezent, se fac măsurători și cercetări. Șoferii (38, respectiv 40 de ani) urmează a fi testați și cu privire la consumul de băuturi alcoolice.

Image