Accident la o intersecție intens circulată din Severin! Ambii conducători susțin că aveau verde la semafor.

Scris de
Adriana Draghici
Vin, 05/01/2020 - 12:40
Image

Două mașini s-au cioncnit puternic, astăzi, la orele prânzului, la intersecția străzilor Mareșal Averescu-Smârdan. Accidentul s-a produs, în ciuda faptului că intersecția este semaforizată, iar unul dintre șoferi ar fi trebuit, în mod normal, să acorde prioritate. Fiecare dintre cei doi susține, însă, că a trecut pe verde.

Image

„Acum am venit. Am auzit o bubuitură. S-a auzit rău. Probabil cel de pe Smârdan a trecut pe roșu. În spatele celui de pe progresul mai erau și alte mașini, dar au oprit la timp.”, ne spune un martor.

La fața locului, au ajuns, imediat, polițiștii Biroului Rutier, pentru stabilirea cauzelor, dar și o ambulanță, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Image

„La intersecția străzilelor Mareșal Averescu-Smârdan, a avut loc un evenimet rutier, în care au fost implicate două autovehicule, în urma căruia au rezultat două victime, care au refuzat transportul la spital. Am demarat verificări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului. Ambii conducători auto au fost testați cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatele fiind negative.”, declară ag. princ. Mădălina Viziru, din cadrul Biroului Rutier DTS al IPJ Mehedinți.

Image

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, pentru stbilirea vinovăției.

Image