Accident mortal între Jidoștița și Bunoaica! Biciclistă decedată!

Scris de
Adriana Draghici
07/09/20 - 11:09

Un grav accident rutier s-a produs, în această dimineață, pe Drumul Județean 607 B, între Jidoștița și Bunoaica. O turistă străină (din primele informații) a decedat în urma accidentului. Femeia se afla pe bicicletă, fiind lovită de o autoutilitară.

Image

"Am intervenit la fața locului. Din păcate, nu s-a putut face nimic pentru a-i salva viața. Prezenta leziuni incompatibile cu viața", ne spune asist. Adriana Fota, din cadrul SAJ Mehedinți.

Image

Din primele cercetări, femeia are în jur de 40 de ani și nu avea actele asupra ei. Mai mult decât atât: este și mai dificil de stabilit identitatea acesteia, întrucât are telefonul parolat, iar oamenii legii nu pot lua legătura cu apropiații. Șoferul implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Image

"Vedeți și dvs: rezultatul este zero. Eu nu consum alcool. Femeia venea cu bicicleta din sens opus și mergea dincolo de axul drumului. Nu am avut cum să evit. Prinsese viteză. Când a văzut mașina, s-a speriat și nu a mai putut controla bicileta. Bicicleta a ricoșat, iar femeia a ajuns, pur și simplu, sub roata mașinii", spune șoferul implicat în accident. Polițiștii rutieri sunt la fața locului, pentru cercetări.

Image
Image

"Vorbim despre un eveniment rutier, produs pe DJ 607B, ca urmare a conducerii imprudente a unei biciclete, de către o persoană de sex feminin. Continuăm cercetările în acest caz", declară cms. Claudiu Bebec, din cadrul Biroului Rutier DTS.