Accident mortal pe centura Severinului

Scris de
Adriana Draghici
17/07/20 - 06:07

Accident mortal de circulație s-a produs pe centura ocolitoare a Severinului, în această seară. Un șofer și-a pierdut viața, după ce autotutilitara, pe care o conducea, a fost lovită în plin de un autotren ce circula cu viteză. Șoferul autoutilitarei semnalizase pentru a face un viraj, moment în care a fost lovit, din spate, de un TIR ce circula cu viteza. Autoutilirara a fost târâtă câțiva metri , care, la randul ei, a izbit un autorism ce circula regulamentar.

Image

„Nu a păstrat TIR-ul distanța, a dat în camionetă și camioneta m-a acroșat pe mine. TIR-ul avea viteză. Cel cu camioneta a vrut să facă stânga, se asigurase, dar TIR-ul nu a păstrat distanța. Dacă nu evitam, putea să fie impact frontal și la mine. Eu am căzut în șant.”, spune șoferul autoturismului, ce a fost aruncat în șant.

Image

„Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu-Severin a intervenit, pe centura ocolitoare produs între un autovehicul, o autoutilitară și un autotren. Din accident, au rezultat trei victime: două transportate la UPU și una decedată.”, declară  cpt. FLAVIUS ISCRU, din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta.

Image

Oamenii legii au ajuns la fața locului pentru cercetări și pentru stabilirea împrejurărilor și a cauzelor evenimentului.

Image

„Conducătorul unui autotren înmatriculat în Turcia nu a obervat că, în fața sa, era oprită o autotutilitară, care semnalizase intenția de a vira stânga și a intrat în coliziune cu aceasta. Din impact, a rezultat rănirea a doi pasageri din autoutilitară și decesul conducătorului auto.”, declară, pentru Actual Mehedinți, cms-șef VIOREL STĂNCIOIU, din cadrul Serviciului Rutier Mehedinți.

Image

Șoferul turc, ce conducea TIR-ul se va alege, acum, cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Image