Accident mortal în Severin! O femeie a fost, pur și simplu, călcată de o autoutilitară.

Scris de
Adriana Draghici
30/06/20 - 07:06

Au fost clipe de groază pentru trecătorii care au ajuns, în această seară, pe strada Decebal, din municipiu.O femeie și-a găsit sfârșitul sub roțile unei autoutilitare. Șoferul efectua o manevră de mers înapoi.

Image
Image

„Avea capul spart, papucii erau aruncați la jumătate de metru. De abia o scoaseră pompierii. Ceva de nedescris! Trebuie puțină atenție! Mă speriaii când văzui. Femeia a lucrat la Direcția Agricolă și la Prefectură.”, ne povestește o martoră.

La fața locului, s-au deplasat pompierii din cadrul ISU Mehedinți, un echipaj al ambulanței și polițiștii rutieri, pentru efectuarea de cercetări.

Image

„Vorbim despre un eveniment rutier produs în municipiul Drobeta Turnu-Severin, pe fondul nerespectării și neasigurării la efectuarea manevrei de mers înapoi, de către conducătorul –în vârstă de 42 de ani – al unei autoutilitare. Conducătorul auto a acroșat și a călcat, ulterior, peste corpul unei bătrâne aflate în traversarea drumului public. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcool-test, rezultatul fiind zero.”, declară cms. Claudiu Bebec, de la Biroul Rutier al I.P.J. Mehedinți

Image

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Șoferul a fost extrem de afectat de cele pretrecute.