Accident pe bulevardul Carol! Mașină răsturnată, în urma impactului!

Scris de
Adriana Draghici
01/07/20 - 03:07

Încă un eveniment rutier s-a produs, astăzi, la orele prânzului. De data acesta, un șofer, care nu s-a asigurat a produs un incident demn de cascadorie. Mașina sa a izbit puternic un alt autoturism, care s-a răsturnat.

Image
Image

„A ieșit din scurt. Nu am mai avut ce să fac. Am încercat să îl evit și să nu mă lovesc, dar m-am răsturnat.”, spune șoferul, al căruia autoturism s-a răsturnat și care a fost rănit în urma impactului.

Image
Image

„Echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta a intervenit, astăzi, la un accidet rutier, produs pe bulevardul Carol din municipiu. În urma accidentului, a rezultat o victimă. Bărbatul prezenta o plagă la unul din membrele inferioare. I s-au acordat îngrijiri medicale de către paramedicii SMURD, acesta refuzând transportul la spital.”, ne spune purtătorul de cuvânt al I.S.U. Mehedinți, lt. Ramona Nistor.

Image

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier, pentru cercetări.

Image

„Un bărbat de 31 de ani din localitatea Voloiac nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc și nu a acordat prioritate de trecere, autoturismul său intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 60 de ani din municipiul Drobeta Turnu-Severin. În urma impactului, autovehiculul din urmă fost proiectat în alte două autoturisme staționate, după care s-a răsturnat. Din accident, a rezultat rănirea conducătorului auto de 60 de ani.”, declară purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, ag-șef aadj. Andreea Rădoi.

Image

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Image