Accident rutier teribil, cu trei autoturisme! Trafic blocat, pe kilometri întregi, între Severin și Orșova!

Scris de
Adriana Draghici
14/02/20 - 03:02
Image

Un accident rutier s-a produs pe DN 6, între municipiile Drobeta Turnu-Severin și Orșova. Din spusele martorilor, șoferul unui autoturism ar fi adormit la volan. Mașina sa a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de un alt autoturism condus regulamentar. Ulterior, în accident, a fost implicat și un microbuz condus de un șofer turc, în care se aflau și pasageri. Mașinile au fost grav avariate.

Image

"A intrat pe contrasens și mi-a lovit în plin mașina. Uitați-vă cât de grav avariate sunt mașinile. Soția mea e în SMURD. E rănită", spune șoferul al cărui autoturism a fost lovit.

Image

"Eu mergem regulamentar. Microbuzul meu a fost lovit. Vă dați seama că m-am speriat.", spune șoferul turc.

Image

Șoferul vinovat de producerea accidentului nu a dorit să comenteze incidentul, însă martorii sunt de părere că ar fi adormit la volan.

Image

"Eu veneam din față. Am văzut ce s-a întâmplat. Cred că adormise. Era singur în mașină. A intrat pe contrasens și a lovit mașina", spune un martor.

Image

La fața locului, au ajuns oamenii legii și pompierii.

Image

"Detașamentul Drobeta a fost solicitat să intervină la un accident rutier, din care a rezultat rănirea unei persoane de sex feminin, care primește îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD. Nu fost nevoie de intervenția descarcerării. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers", declară plt. maj. Dan Răducan, din cadrul ISU Drobeta.

Image

Oamenii legii cercetează, la fața locului, cazul pentru stabilirea vinovăției și a măsurilor ce se impun. De altfel, a fost solicitată intervenția lucrătorilor de la Drumuri Naționale.

Image