Accident teribil pe Balota! Cascadoria era să-l coste viața.

Scris de
Adriana Draghici
24/01/20 - 04:01
Image

Accident rutier pe Dealul Balota! Un autoturism a izbit, în plin, o cisternă încărcată cu combustibil. Din fericire, deși impactul a fost puternic și motorul mașinii a zburat, efectiv, la zeci de metri distanță, evenimentul a fost soldat doar cu pagube materiale.  Când urca Dealul Balota, un șofer a pierdut controlul volanului, a lovit o cisternă încărcată cu tone de combustibil, s-a învârtit de mai multe ori, fiind proiectat, mai apoi, într-un șanț.

Image

„Pur și simplu, când luai curba, intră mașina în derapaj. Aveam 70-80-90 km/h. Nu avusei ce să mai fac. Intrai în lateral într-un TIR și după ajunsei în canal. Sunt lovit puțin la mână.”, spune șoferul vinovat de producerea accidentului.

Image

La locul evenimentului a intervenit și un echipaj de la poliția rutieră, care a dirijat traficul și a făcut cercetări cu privire la cauze și împrejurări.

Image

„Coboram de pe Balota. De jos a venit autoturismul care se vede în șanț. În curbă, a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj și a intrat în lateral stânga la autocisternă. Avea viteză destul de mare, mai ales la felul în care arată mașina. Sunt pagube materiale însemnate la cisternă. Transport benzină și motorină.”,  spune șoferul cisternei.

Image

„Pe Dealul Balota, pe DN 6, s-a produs un accident rutier, care a fost soldat doar cu pagube materiale, în care au fost implicate două autovehicule. În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii vinovăției conducătorilor auto.”, declară ag. șef. princ. Eugen Mocofan, din cadrul Serviciului Rutier Mehedinți.

Image

Șoferul autoturismului a declarat că a pierdut controlul volanului din cauza poleiului, însă carosabilul era curățat. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și vinovăția.

Image