Accident teribil, pe DN 56 A, în dreptul dealului Stârmina! O pasageră a decedat, iar șoferița a ajuns, la spital, în stop cardio-respirator!

Scris de
Adriana Draghici
22/01/20 - 08:01
Image

Un TIR a izbit, puternic, un autoturism, pe dealul Stârmina, pe DN 56 A. O femeie (pasageră în autoturism), în vârstă de 70 de ani, și-a pierdut viața, iar șoferița (23 de ani) a ajuns în stare gravă la spital.

Image

„O victimă a ajuns în stare foarte gravă, a intrat în stop cardio-respirator, nemaiputând fi resuscitată. Cea de-a doua victimă a ajuns la spital, în stare gravă în comă, iar acum i se acordă asistență medicală de specialitate.”, declară medicul Aurora Grămescu, din cadrul SAJ.

Image

A fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare, pentru a le scoate pe cele două femei din autoturism.

Image

„Ajunși la fața locului, am găsit un autoturism  și un autotren. În autoturism, erau două victime încarcerate. Am procedat la extragera victimelor. Acestea au fost extrase și predate SAJ.”, declară plt. maj. Cristi Gruescu, din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta.

Image

„Două persoane erau în mașină. Soția mea a fost lovită de TIR din spate. Ea mergea către Dănceu, venea acasă.”, spune soțul șoferiței.

Image

„Era un TIR în spatele mașinii. A lovit-o în spate. Mașiana e faăcută zob.”, spune un martor.

Image

Oamenii legii se află la fața locului pentru cercetări. Șoferul TIR-ului este turc.

Image