Accident teribil în Șimian! Șoferul unui BMW a ajuns în comă la spital, iar mașina unui preot a fost spulberată

Scris de
Adriana Draghici
02/02/20 - 12:02
Image

Un grav accident de circulație s-a produs, sâmbătă noaptea, pe DN6, pe raza localității Șimian. Mașina unui tânăr preot de 33 de ani, din județul Olt, a fost spulberată de un BMW condus de un șofer teribilist. Tânărul de 26 de ani, de la volanul BMW-ului, circula cu foarte mare viteza, conform primelor cercetări.

Image

"Am auzit impactul. Eram acasă. Erau trei victime când am ieșit.", spune o localnică.

Image

"Șoferul tânăr mergea cu viteză. A derapat și a intrat în Logan-ul, ce circula regulamentar.", spune un martor. Pentru scoaterea victimelor din autoturisme, a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Image

"Detașamentul de pompieri Drobeta Turnu-Severin a fost solicitat sa intervină la un accident rutier, produs pe raza localității Șimian, din care au rezultat trei victime încarcerate. Am procedat la descarcerarea acestora și predarea către ambulanță. O misiune dificila, a necesitat un efort mai ridicat, însa important e ca am reușit scoaterea celor trei victime în timp scurt. Victimele comunicau, la prima vedere.", declară plt. maj Alin Carablaisa din cadrul ISU Mehedinti.

Image

"A avut loc un accident, in care au fost implicate două mașini, din care au rezultat trei victime. O victimă tânără, in jurul vârstei de 20 și ceva, necunoscuta, fără adresă, a fost preluată cu politraumatisme, în comă. Celelalte două victime sunt politraumatizate, dar conștiente. Au fost transportate la spital. Sunt sub controlul medical, se fac investigații. Urmează sa vedem ce facem cu tânărul. Are traumatisme craniane, toracice. Groaznic accidentul", declară medicul Amina Nicolicea, de la SAJ Mehedinti.

Image

Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, pentru cercetări.

Image

"Conducătorul unui autoturism, marca BMW înmatriculat în Franța, a circulat pe DN6, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, ce circula din sensul opus, regulamentar. Din accident, a rezultat rănirea gravă a celor doi conducători auto, inclusiv a unui pasager din unul din autoturisme. Continuăm cercetările", declara cms. Viorel Stăncioiu din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Mehedinti.

Image

În urma impactului, și mașinile au fost grav avariate.

Image