În arest la domiciliu, după ce a șantajat un mehedințean că va publica poze indecente cu acesta!

Scris de
Adriana Draghici
23/07/20 - 12:07

 

Un bărbat din județul Buzău a ajuns în atenția oamenilor legii, după ce a șantat mai multe persoane, că va publica poze indecente cu acestea din urmă, dacă nu primește, în schimb, anumite sume de bani. Bărbatul se dădea drept homosexual și ademenea alți bărbați cu poze false. În plasa sa, a căzut și un vânjean de 30 de ani, care i-a trimis mai multe poze cu tentă sexuală.

Polițiștii mehedințeni, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de șantaj.

Image

"Polițiștii din cadrul Poliției oraș Vânju Mare și Secției Poliție Rurală Cujmir, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, au prins în flagrant delict un bărbat de 50 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj. Din probatoriul administrat, s-a stabilit că bărbatul ar fi creat diferite conturi false pe rețelele de socializare, cu ajutorul cărora ar fi câștigat încrederea persoanelor pe care le determina să îi trimită fotografii compromițătoare, după care solicita diferite sume de bani, pentru a nu face publice imaginile.", ne spune purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, ag-șef adj. Andreea Rădoi.

Image

Față de persoana în cauză , a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Buzău și Direcției Operațiuni Speciale.

Image