Armă letală, pierdută în incinta unui centru comercial din Severin!

Scris de
Adriana Draghici
24/09/20 - 10:09

Incident mai puțin obișnuit în Drobeta Turnu-Severin! Un agent de pază, pentru transport de valori, a pierdut pistolul din dotare, în timpul serviciului.

Image

Incidentul s-a petrecut în toaleta unui centru comercial din Drobeta Turnu-Severin. Tânărul a observat lipsa pistolului după ceva timp, când deja se afla în municipiul Târgu-Jiu. A urmat, apoi, o adevărată aventură. Bărbatul a revenit în Severin, a anunțat pierderea pistolului, însă oamenii legii nu au reușit să identifice nici arma, nici pe cel care ar fi luat-o.

Image

Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată, de un agent de pază, cu privire la faptul că, în timpul serviciului, și-ar fi uitat armamentul din dotare într-o toaletă aflată în sediul unui centru comercial de pe raza municipiului. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă a poliției formată din: criminaliști, polițiști de ordine publică, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru efectuarea cercetărilor. În continuare, polițistii fac verificări, pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment.”, declară purtătorul de cuvânt al Insepctoratului Județean de Poliție Mehedinți, ag.-șef adj. Andreea Rădoi.

Image

Pistolul pierdut de agentul de pază este un Macarov. Odată cu pierderea armei din dotare, au dispărut și cele 6 cartușe, pe care le avea. În acest caz, continuă cercetările, pentru a se stabili cauzele și împrejuăririle incidentului, dar și vinovăția celui implicat.