Autoturism staționat, călcat de TIR! Accidentul s-a produs pe centură.

Scris de
Adriana Draghici
16/10/20 - 09:10
Image

Accidentul s-a întâmplat pe centura ocolitoare a Severinului, în această dimineață. Trei persoane au ajuns la spital, după ce un TIR s-a urcat, pur si simplu, pe masina aflată în staționare, în care se aflau.

Image

„Am auzit o bubuitură puternică. M-am dus să văd cum se simt pasagerii și șoferul. Eu am sunat la 112. TIR-ul avea viteză foarte mare. TIR-ul a sărit peste balustradă.”, spune unul dintre martori.

Image

La fața locului, au ajuns echipaje ale ambulanței și de pompieri, pentru a veni în sprijinul victimelor.

Image

„Am fost solicitați și noi și echipajul SMURD să intervenim la un accident pe centură. Până să sosim noi, echipajul SMURD a evaluat victimele și a transportat-o pe una din ele la spital: destul de rănită. Este vorba despre trei victime, iar una în stare gravă. Au avut noroc. Mașina e lovită rău.”, declară medicul Horia Ene, din cadrul SAJ Mehedinți.

Image

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare, în acest caz. În urma impactului, autotrenul s-a răsturnat în șanț.

Image

„Din verificările de la fața locului, am constatat că, în accident, a fost implicat un autoturism, care se afla staționat la momentul producerii accidentului și un autotren care l-a lovit din spate. Continuăm cercetările.”, declară Mihai Marin, din cadrul Biroulului Rutier Drobeta Turnu-Severin.

Image

Autotrenul transporta cutii cu încălțăminte.

Image