Cătălin Tutilescu, noul manager al Spitalului Județean

Scris de
Actual Mehedinti
24/08/20 - 06:08

Conducere nouă la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu-Severin! De astăzi, prin decizie a președintelui Consiliului Județean Mehedinți, la conducerea Spitalului Județean de Urgență, din Drobeta Turnu-Severin, a fost numit Cătălin Tutilescu, cel care, până la finele săptămânii trecute, s-a aflat la conducerea Gărzii de Mediu Mehedinți. Numirea este pentru o perioadă de 6 luni.

Image

Cătălin Tutilescu spune că principalul său obiectiv, odată cu numirea în funcția de manager al Spitalului Județean, este acela de a gestiona cât mai bine lupta împotriva Covid.

Image

„Numirea mea în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu-Severin este una dintre cele mai mari provocări de până acum din cariera mea. Apreciez, pe această cale, încrederea care mi-a fost acordară de Consiliul Județean Mehedinți să de către președintele Aladin Georgescu. Cred, cu tărie, că omul sfințește locul. În această perioadă, problema cea mai delicată, de la spital, este situația Covid, pe care sper ca, împreună cu echipa de la spital, să o gestionăm cât mai bine. Un alt obiectiv, pe care mi l-am propus este începerea cât mai rapidă a modernizării clădirii spitalului.”, declară Cătălin Tutilescu.

Înainte de numirea lui Tutilescu în funcția de manager al unității sanitare, la cârma instituției, s-a aflat medicul Victor Maliborschi, iar anterior numirii acestuia: Constantin Păsărin și Radu Iman.