Caz șocant în Mehedinți! O tânără de 17 ani a fost incendiată cu benzină, de un deținut eliberat condiționat!

Scris de
Adriana Draghici
13/06/20 - 10:06
Image

O tânără de 17 ani din a fost incendiată, cu benzină, în casă, de un bărbat de 47, care fusese eliberat, după 23 de ani de detenție, în urma cu câteva luni. Bărbatul fusese condamnat pentru omor. Tânăra se afla împreună cu bunica și fratele ei în aceeași casă, însă în camere separate. Conform primelor informații, bărbatul ar fi recurs la acest gest din cauza că fata a depus plângere pentru viol împotriva acestuia, sesizare care, însă în urma certificatului medico-legal, nu s-a confirmat. În plus, tânăra a retras plângerea.

Image

"Am transportat la spital o tânără de aproximativ 17 ani, cu arsuri pe aproximativ 90 la sută din suprafața corpului, instabilă hemodinamic și emoțional. Va fi transportată la un centru medical din tară.", declară dr.  Doina Leuștean de la Serviciul Județean Mehedinți.

Image

Oamenii legii au reușit să îl găsească pe bărbat, după ore de căutare. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, acesta fiind cercetat pentru tentativa de omor. Faptașul era, din informațiile apropiațiilor familiei, un apropiat al tatălui tinerei.

Image