Crimă înfiorătoare în Tâmna! Femeie ucisă cu vătraiul! "Era plină de sânge, nu i se recunoștea fața"

Scris de
Adriana Draghici
30/01/20 - 02:01
Image

Liniștea satului Izvorălu, din comuna Tâmna, a fost zguduită, astăzi, de o crimă înfiorătoare. Un bărbat de 47 de ani și-a ucis, cu bestialitate, mama, în vârsta de 73 de ani, după ce i-ar fi aplicat multiple lovituri cu vătraiul. Bărbatul locuia împreuna cu mama sa. Rudele și vecinii povestesc că acesta își bătea frecvent mama, pe fondul consumului de alcool.

Image

"Pe mine ma sună celălalt băiat al femeii și îmi spuse că frate-sau o omorî pe mamă. El o găsi plină de sânge. Nici o putu recunoaște la față. Auzii ca ar fi bătut-o, azi-noapte. A lovit-o cu vătraiul. Ea l-a crescut și el să o omoare... El trăia din pensia ei. L-a lăsat și nevasta", ne povestește verișorul bărbatului acuzat de uciderea mamei.

Image

"O bătea mereu, dar ea nu spunea. Tot timpul îi găsea scuze. Ne spunea ba că a căzut, ba ca s-a lovit prin casă. Niciodată nu recunoștea că a bătut-o fiu-sau", spune cumnata femeii decedate.

Image

"Un nemernic! Bea mereu și o bătea. Acum, auzii că găsiră vătraiul plin de sânge. Și acum era beat, când îl luă poliția. El nu recunoaște. Zise ca așa o găsi azi-dimineață, lângă casa, cand se trezi", spune un localnic.

Image

La fata locului, s-au deplasat echipaje de politie, specialiști din cadrul Parchetului, care vor cerceta cazul, dar și medicina legală, pentru a ridica trupul neînsuflețit al femeii.

Image