Două accidente, la scurt interval, pe străzile din Severin! Neatenția, în trafic, costă.

Scris de
Adriana Draghici
Lun, 04/27/2020 - 16:12
Image

Primul accident rutier s-a produs pe bulevardul Turdor Vladimirescu, între două autoturisme. Un șofer a vrut să intre în parcarea unui magazin, însă a fost acroșat de un altul. În urma accidentului, un tânăr a fost rănit. La fața locului, s-au deplata echipe de pompieri.

Image

„Am intervenit la un accident rutier dintre două autoturisme, în urma căruia a rezultat o victimă cu escoriații. Victima a refuzat transportul la spital.”, declară plt. adj.-șef Nicușor Drăgoi, din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta.

Image

Oamenii legii au fost solicitați, pentru stabilirea împrejurărilor accidentului.

Image

„Pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Vom efectua cercetări în vederea stabilirii vinovăției. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Au avut asupra lor declarațiile pe proprie răspundere.”, declară, la rândul său, ag.-șef princ. Valentin Siminiceanu, de la Biroul Rutier DTS.

Image

La scurt timp, după acest incident, s-a produs un alt eveniment în trafic. De data aceasta, o șoferiță nu a oprit la STOP și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, ce circula regulamentar, pe drumul cu prioritate. Evenimentul s-a produs la intersecția străzilor Mareșal Averescu-Eminescu.

Image