Două accidente trase la indigo, pe centura Severinului, la distanță de 500 m!

Scris de
Adriana Draghici
17/01/20 - 10:01
Image

În aceasta seară, s-au produs două accidente asemănătoare, pe centura ocolitoare. Primul dintre ele a avut loc la intersecția centurii cu drumul ce duce la Dudașul Schelei.

Image

O mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile. În evenimentul rutier a fost implicată o familie de bulgari, ce se deplasa spre Germania. Din fericire, ambii soți s-au ales doar cu o sperietură zdravănă. Mașina acestora a fost făcută zob, în urma impactului.

Image

"S-a produs un accident de circulație care, din fericire, a fost soldat doar cu pagube materiale. În continuare, efectuăm cercetări, în vederea stabilirii modalității de producere a accidentului. În interiorul autoturismului, în momentul producerii evenimentului, se aflau două persoane.", declară ag-șef princ. Constantin Bălașa, din cadrul Biroului Rutier Drobeta Turnu-Severin.

Image

Cel de-al doilea accident rutier s-a produs la intersecția centurii cu Calea Timișoarei. Aici, șoferul unui BMW a pierdut controlul volanului, autoturismul izbindu-se puternic de un șant de pe marginea părții carosabile. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Și în acest caz, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. În ambele situații, la fața locului, s-au deplasat atât echipaje de pompieri, cât și echipe din cadrul I.P.J. Mehedinți.

Image