Fiul unui afacerist severinean, implicat într-un accident! Tânărul a ajuns la spital.

Scris de
Actual Mehedinti
14/10/20 - 10:10
Image

Un accident, în care a fost implicat fiul unui afacerist severinean, a avut loc în această dimineață, la intersecția străzilor Dr. Saidac-Smârdan. Este vorba despre fiul cel mare al lui Tănăase Stîngă.

Image

„Era plecat de acasă de câteva minute și m-a sunat să îmi spună că a intrat o mașină în mașina lui. Cred că este grav. Nu șiu mai multe.”, spune Tănase Stîngă, ajuns la fața locului.

Image

Din primele informații, se pare că șoferul vinovat de producerea accidentului ar fi bărbatul care conducea cealaltă mașină. Acesta nu ar fi oprit la indicatorul Stop și a intrat în coliziune cu bolidul condus, regulamentar, de băiatul afaceristului.

Image

„Nu a făcut Stop-ul și l-a aruncat până în bordură. El (nr.: Andrei Stîngă) nu avea viteză, pentru că tocmai ce pornise mașina.”, ne spune un martor.

Image

„Detașamentul Drobeta Turnu-Severin a intervenit, în municipiu, cu o ambualanță SMURD, la un accident rutier. Ajunși la fața locului, am constatat un accident rutier între două autoturisme, cu două victime. Una dintre ele a refuzat transportul la spital și monitorizarea de către ehipajul SMURD, iar celalată a fost transportată la UPU, cu dureri de membru superior stâng și dureri toracice.”, spune cpt. Flavius Iscru, din cadrul I.S.U Mehedinți.

Image

„În urma accidentului produs, a rezultat vărămarea corporală a unei persoane. Cauza producerii accidentului ar fi neacordarea de prioritate. În continuare, efectuăm cercetări.”, ne spune ag.-șef Constantin Bălașa, din cadrul Biroului Rurtier DTS.

Image

Pagubele materiale sunt ridicate, căci bolidul condus de tânăr a fost grav avariat.

Image