Grav accident pe DN56A, în Șimian! O femeie grav rănită a fost transportată la spital! Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Scris de
Adriana Draghici
Mie, 05/13/2020 - 12:01

În urmă cu câteva momente, s-a produs un grav accident în dreptul localității Șimian. Impactul s-a produs între un autoturism și o mașină cu remorcă. Șoferul autoturismului venea dinspre Hinova, iar șoferul mașii cu remorcă intenționa să intre în curtea firmei. În urma impactului, o femeie a fost transportată la spital, fiind, din primele informații, grav rănită.

Image

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. La fața locului, intervin echipaje ale ambulanței, ISU și ale poliției.

Image

„Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere și o ambulanta SMURD la un accident rutier produs între două autoturisme, pe DN56A, în comuna Șimian. La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată în interiorul unui autoturism, si necesita îngrijiri medicale. Pompierii au descarcerat persoana, aflată în stare de semi-conștiență, și i-au acordat primul ajutor medical de urgență. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital de către echipajul de paramedici SMURD. Totodată, pompierii au asigurat măsurile de aparare impotriva incendiilor la cele două autoturisme implicate in accident.”, transmit reprezentantii ISU Mehedinți.

Image