Grav accident în Șimian! Bebeluș rănit în urma impactului!

Scris de
Adriana Draghici
11/07/20 - 09:07

Un bebeluș de 4 luni a ajuns la spital, în urma unui accident de circulație produs pe DN56A, în comuna Șimian. În total, în accident, au fost implicate trei mașini, două fiind grav avariate. Șoferul unui Duster nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să părăseasca drumul național, mașina sa fiind lovită de un BMW care circula spre Severin. La rândul său, BMW-ul s-a izbit frontal de un autoturism ce circula din sens opus.

Image

"Nu m-am speriat, pentru că eram staționar. E un moment dificil. Eu oprisem să intru pe o stradă laterală. M-a lovit din față", spune șoferul vinovat de producerea accidentului.

Image

"Duster-ul a făcut, pe linia continuă, la stânga, iar BMW-ul a avut viteză. Nu a putut să îl evite. L-a lovit în partea stângă, la far, apoi a venit în mine și mi-a aruncat mașina în șant. Eu sunt bine. În mașină, eram trei persoane", spune unul dintre șoferii implicați.

Image

 

Image

O tânără mamă și bebelușul acesteia (aflați în BMW) au fost transportați la spital.

 

Image

"Am intervenit cu trei autospeciale: autospecială de stingere, o autospecială de stingere, grea și o ambulanță SMURD. Am găsit, la locul intervenției, șapte ocupanți rezultați din cele trei autoturisme. Doi au fost trasportați la Unitatea Primiri Urgențe, de către o ambulanța SAJ. Este vorba despre soția unui dintre șoferi, de 30 de ani, împreună cu minorul acesteia.", declară Octavian Tudose, din cadrul ISU Mehedinți.

Image

"Cel mai grav a fost un sugar de 4 luni. Acesta a scăpat din brațele mamei, apoi a suferit politraumatisme prin rostogolire și impact, în interiorul mașinii.", ne spune medicul de pe ambulanță, Valerică Viașu.

Image

Oamenii legii au deschis dosar de cercetare penală, cauza producerii accidentului fiind neacordarea de prioritate.

Image