A lovit un pieton și a fugit de la fața locului. Șoferul bulgar, identificat în Vama Calafat, când încerca să fugă din țară!

Scris de
Adriana Draghici
05/03/21 - 09:03

A accidentat o femeie și a părăsit locul accidentului. S-a întamplat pe DN6, seara trecută, la ieșire din Drobeta Turnu-Severin, însă fugarul a fost prins, la scurt timp, de polițiștii rutieri.

Image

"Pe DN6, la intrarea în municipiul Drobeta Turnu-Severin, o femeie de 71 de ani, din municipiu, a fost acroșată de un autovehicul al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor. Victima a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.", declară purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, ag.-șef adj. Andreea Rădoi.

Image

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale, însă starea sa nu este gravă.

 

Image

"Echipajul Serviciului de Ambulanță a intervenit la un accident rutier, în localitatea Gura Văii, fiind preluată o victimă de sex feminin, care a fost adusă la Spitalul Județean, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism de membru superior drept. Victima este conștientă și stabilă hemodinamic. Se fac, în continuare, investigații.", ne spune medicul Cornelia Bernardi, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți.

 

Image

Bărbatul, deși a fugit, fost identificat în scurt timp, la vama Calafat. Conducătorul auto a declarat ca s-a sperit, deși femeia era cea care a traversat neregulamentar.

 

Image

"În urma accidentului produs pe DN6, în afara localității Drobeta Turnu-Severin, la nivelul Serviciului Rutier Mehedinți, care, în urma investigațiilor efectuate, a identificat autorul accidentului. Este vorba despre un cetățean bulgar, de 32 de ani, care se afla, în momentul identificării, se afla în punctul de trecere al frontierei de la Vama Calafat. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și părăsirea locului accidentului. Se continuă cercetările, pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările accidentului, urmând a fi dispuse măsuri în consecință", declară șeful Serviciului Rutier Mehedinți, scms. Cătălin Vulcănescu.

Image

La anchetă, cel care a recunoscut, inițial, fapta a fost pasagerul șoferului bulgar. Ambii au fost conduși la sediul IPJ, după ce au fost escortați de polițiștii Serviciului Rutier, din vama Calafat. Șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Image