Mehedințeancă cercetată, după ce a folosit un bolid de 100 de mii de euro, pe care un italian a „uitat” să îl înapoieze firmei de închiriere!

Scris de
Adriana Draghici
20/05/20 - 03:05
Image

Poliștii mehedințeni cercetează o femeie din Cujmir, după ce a folosit, fără drept, o mașină de lux, ce nu îi aparținea. Povestea este următoarea: un italian a închiriat mașina de 100 de mii de euro, de la o firmă de închiriere de pe teritoriul Italiei, însă a uitat să „înapoieze” bolidul firmei. A avut, însă, grijă să dea cadou mașina unei mehedințence, care a condus-o fără nicio reținere. La un moment dat, visul s-a spulberat, căci au intrat pe fir oamenii legii.

Image

„Politistii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat o femeie de 43 de ani, din localitatea Cujmir, bănuita de comiterea infracțiunii de tainuire. Din probatoriul administrat, politistii au stabilit ca acesta a primit, spre folosinta, de la un cetățean italian, un autoturism de lux, care era dat în urmărire internațională de autoritățile din Italia. Autovehiculul în valoare de aproximativ 100.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Mehedinți.  În cauza se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tainuire.”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, ag.-șef adj Andreea Rădoi.

Image