Pietoni loviți pe trotuar, într-o intersecție din Severin! Un șofer nu a oprit la semafor și a trecut pe roșu.

Scris de
Adriana Draghici
12/09/20 - 07:09

Un accident rutier mai puțin obișnuit s-a produs într-o intersecție din Drobeta Turnu-Severin: Splai – Cicero. Două mașini s-au ciocnit, iar unul dintre autoturisme a ricoșat  în doi pietoni aflați pe trotuar.

Image

Astfel, nu a oprit la semafor și era pe punctul să provoace o tragedie. Este vorba despre o șoferiță, care a acroșat un alt autoturism, iar mai apoi a ricoșat pe trotuar, unde se aflau doi pietoni. Unul dintre ei: un tânăr, care se afla pe bancă, a fost rănit mai ușor. O femeie, în schimb, a fost transportată la spital.

Image

„Detașamentul de Pompieri Drobeta a intervenit, în municpiu, la un accident rutier. Ajunși la fața locului, am constatat un accident rutier între două autoturisme, care, din ricoșeul ope trotuar, au accidentat alte două victime. În urma accidentului, au rezultat în total patru victime, dintre care două au fost transportate la spital de către ambulanțele SAJ și SMURD. Am acționat pentru acordarea primului ajutor victimelor și pentru îndepărtarea bornelor.”, ne spune cpt. Flavius Iscru, din cadrul ISU Mehedinți.

Image

„A avut loc un accident, cu patru victime în stare stabilă, dintre care una: cu politraumă de membru inferior. E posibil ca o victimă să necesite internare.”, spune Violeta Bleoancă, de la SAJ Mehedinți

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări și pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs incidentul.

Image

Ag.-sef adj Mihai Chisăr, din cadrul Biroului Rutier Drobeta Turnu-Severin, ne spune:

Image

„Din primele cercetări, în accident au fost implicate două autoturisme, iar cauza o reprezintă nerespectarea culorii roșu a semaforului electric. Se efectuează cercetări, pentru stabilirea, cu exactitate a cauzelor.”

Image

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal.