Șansele de supraviețuire ale criminalului din Dârvari sunt scăzute.

Scris de
Adriana Draghici
25/06/20 - 09:06

După ce a încercat să își ia viața, în arestul IPJ Mehedinți, Ion Turnagiu, criminalul de la Dârvari a fost transportat la spital. Medicii se declară rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale acestuia.

Image

"Starea acestui pacient este foarte gravă. A încercat să îș ia viața prin spânzurare. Colegii de la ambulanță l-au găsit, în arest, în stop cardio-vascular, cardio-respirator, după care a fost intubat. Acum este pe respirație mecanică. A făcut câteva stop-uri cardio-respiratorii. Are semne neurologice, iar starea lui este foarte gravă. Este, în continuare, investigat: se fac radiografii. Șansele de supraviețuire sunt destul de mici.", ne spune managerul Spitalului Județean de Urgență, medicul Radu Iman.

Image

Reamintim că Ion Turnagiu se află în arest preventiv, de 12 zile, după ce a incendiat-o pe tânăra de 17 ani, cu benzină. Bărbatul a fost eliberat condiționat din detenție, în mai 2019. Acesta fusese încarcerat la Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin, acolo unde își ispășea pedeaspa, după ce a ucis 5 persoane. Soarta criminalului era, oricum, decisă. Indiferent dacă tânăra incendiată va supraviețui sau nu, Turnagiu (în cazul în care criminalul își va reveni) își va petrece tot restul vieții în detenție. Asta: deoarece orice abatere, după eliberarea condiționată, atrage de la sine imposibilitatea unei noi eliberări ulterioare din detenție.