Tentativă de omor, într-o comună mehedințeană! Tânără înjunghiată de trei ori, de fostul concubin!

Scris de
Actual Mehedinti
16/02/21 - 08:02

Caz șocant în comuna mehedințeană Breznița-Motru! Un tânăr și-a înjunghiat fosta concubină. Bărbatul a lovit-o, cu sete, în trei locuri: în partea stângă a gâtului, în abdomen și spate. După primele două lovituri, femeia ar fi ieșit din casă (locul în care s-a petrecut fapta), iar cea de-a treia lovitură  a fost aplicată, în afara curții. Surse din anchetă spun că scandalul ar fi pornit de la o criză de gelozie.

Image

„Eu auzii că o tăie el. Ei fuseseră împreună. Auzii că e tăiată la gât, în burtă și în spate. Practic, o hăcui. Se despărțiseră, iar acum ea venise să aducă ceva copilului. De vreo lună, erau despărțiți.”, ne spune un vecin.

Image

„Eu am auzit că ea ar fi încercat să fugă, după ce a băgat, de două ori, cuțitul în ea. A treia oară, a băgat cuțitul în ea, acolo, lângă grămada aceea de balast. Văzui că ea venise, acum, cu o mașină, probabil, să își vadă copilul sau să îi aducă ceva. El era agresiv. El mai are și alte antecedente.”, ne spune alt vecin.

Image

Vecinii povestesc detalii șocante despre făptaș: acesta ar fi fost la închisoare, pentru tâlhărie, fiind eliberat în 2016, din arest. 

Image

„Am venit exact la 5 minute după ce a plecat salvarea. Nu știu ce caută acești indivizi în libertate. Ei au mai avut incidente (el și fratele lui). Ar mai fi fost închiși tot pentru crimă (pe care au făcut-o când erau minori). Mulți din sat vorbesc că ar consuma droguri. Ea fugise, în urmă cu ceva timp, de acasă. Acum, ar fi venit cu niște dulciuri la fată.”,  ne povestește un om al satului.

Image

„Ea a adus, astăzi, două genți pentru copil. Probabil că nu a adus bani destui, cât voiau ei. El a încercat să fugă, imediat după ce a înjunghiat-o, însă l-a văzut un vecin. A bătut-o, de mai multe ori, să plece la furat și o trimiteau și la produs. El și fratele lui au făcut mai mulți ani de pușcărie. Erau foarte violenți.”, ne povestește alt vecin.

Image

Imediat după producerea incidentului, se pare că femeia s-ar fi deplasat câțiva zeci de metri, pe picioarele ei, până la ulița principală a satului, de unde a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și transportată la spital. Viața nu îi este pusă în pericol, rănile fiind doar superficiale.

Image

„Femeia a fost adusă de o ambulanță, afirmativ, prin înjunghiere. Prezintă numeroase plăgi, însă sunt superficiale. Niciuna dintre aceste plăgi (nici la examinarea clinică, nici la examinarea cu computer tomograf) nu pătrunde în cavități. La testul pentru virusul Covid, a ieșit, de asemenea, pozitivă.”, declară medicul curant, Eustațiu Memu, medic primar chirurgie toracică, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin

Image

Tânăra are 22 de ani, iar făptașul, 28. Cei doi au o fetiță de 1 an și 3 luni, care, cel mai probabil, va rămâne în grija statului. Se pare că făptașul depusese, anterior acestei întâmplări, o sesizare la poliție, în care reclama că tânăra părăsise domiciliul conjugal. Femeia plecase la muncă în Anglia.

Image