(Video) Accident în Fața Cremenii! Cinci victime, autoturism răsturnat în afara părții carosabile.

Scris de
Actual Mehedinti
Vin, 05/15/2020 - 18:08

Relaxarea măsurilor impuse de autorități și faptul că oamenii pot circula, fără atâtea restricții, se resimte și în trafic. În urmă cu câteva momente, a avut loc un accident rutier în localitatea Fața Cremenii.

Image

"Două echipaje din cadrul Stației Strehaia intervin, cu o autospecială cu modul de descarcerarea și o ambulanță SMURD, la un accident rutier, produs în localitatea Fața Cremenii, comuna Tâmna. 
În accident sunt implicate cinci persoane, patru dintre acestea fiind evaluate de echipajele medicale SMURD si SAJ.", transmit reprezentanții ISU Mehedinți.

Video file


În aceste momente, oamenii legii fac cercetari. Cele patru persoane, aflate în stare de conștiență, au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin. Două dintre acestea prezentau politraumatisme, iar alte două traumatisme minore. Conform primelor date, șoferul vinovat de producerea accidentului se angajase în efectuarea unor manevre de depășire a mai multor autoturisme, după care a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul este din Butoiești. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Image

Acesta este al doilea accident pe ziua de astăzi în Mehedinți, după ce, de dimineață, a avut loc un alt eveniment rutier, la ieșire din Șimian.