Accident violent pe centură! Un cal a murit pe loc.

Scris de
Adriana Draghici
20/09/20 - 12:09
Image

Un vehicul cu tracțiune animală a fost spulberat de un autoturism. În urma impactului, un cal a decedat, fiind aruncat la aproximativ 50 de metri de locul incidentului. Doar o minune a făcut ca persoanele implicate în eveniment să scape ca prin urechile acului. Cei din căruță spun că autoturismul avea viteză și că s-au asigurat la traversarea drumului.

Image

"Avea (cred) 160-170 la oră. Ne-a luat la jumătate și ne-a aruncat în aer. Calul a fost și el în aer. M-am speriat. Vă dați seama...la viteza aceea! Șoferul trebuie să plătească", spune conducătorul căruței.

Image

"Am stat la stop până au trecut toate mașinile. Ne-am asigurat. El nu a oprit.", spune una din femeile aflate în căruță.

Image

La fața locului, s-au deplasat pompierii și polițiștii, pentru cercetări. Toți cei implicați au refuzat trasportul la spital.

Image

"Am fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe centura ocolitoare a Severinului. Ajunși la fața locului, am acordat îngrijiri medicale victimelor", declară plt. adj. Daniel Moți, din cadrul I.S.U Mehedinți.

Image

"În seara zilei de 19 septembrie, pe centura ocolitoare a municipiului, la intersecția cu DC 23, s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a două persoane. În accident, au fost implicați un autoturism și conducătorul auto al unui vehicul cu tracțiune animală. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.36 mg/l alcool pur în aerul expirat.", declară cms-șef Gabriel Banghea, din cadrul Biroului Rutier DTS.

Image

În cauză, a fost întocmit dosar penal. Astfel de incidente sunt frecvente la această intersecție.

Image