Asfalt pe Calea Timișoarei! Se lucrează la reabilitarea Bulevardului Tudor Vladimirescu. Află când vor fi gata lucrările.

Scris de
Andreea Popescu
13/05/20 - 02:05
Image

Bulevardul Tudor Vladimirescu este un adevărat șantier în lucru, căci aici se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea arterei rutiere. Conform autorităților, lucrările sunt în linie dreaptă. Se lucrează la ambele ieșiri din municipiu, atât spre Craiova, cât și spre Timișoara. Pe Calea Timișoarei se toarnă acum al doilea strat de asfalt.

Image

”Alături de prefectul Cristinel Pavel, am verificat, astăzi, stadiul lucrărilor de reabilitare a bulevardului Tudor Vladimirescu, investiție finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 1) de către Guvernul României. Termenul de finalizare este 31 decembrie 2020, dar intenția este de a se finaliza, vara aceasta, lucrările la cea mai importanta artera de circulație din municipiu. Guvernul a alocat banii necesari la termenele stabilite, chiar și pe perioada pandemiei de coronavirus, asigurându-se, astfel, finanțarea continuării în forța a lucrărilor. La acest moment se lucrează pe Bulevard la ambele ieșiri din muncipiu, atât spre Craiova cât și spre Timișoara. Pe Calea Timișoarei, se toarnă al doilea strat de asfalt, fiind, astfel, in linie dreapta pentru a de finaliza aceasta investiție importanta pentru toți mehedințenii. Rog șoferii, care tranzitează zona unde se lucrează, să fie înțelegători în această perioadă în care sunt anumite restricții de circulație, inconveniente absolut necesare, însă, pentru a grăbi finalizarea lucrărilor.”, declară viceprimarul municipiul, Daniel Cîrjan.

Image

”Guvernul României finanţează, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, lucrările de reabilitare a bulevardului Tudor Vladimirescu, principala arteră de circulație din municipiul nostru. Chiar dacă pandemia de coronavirus ne-a pus la încercare în aceste zile, proiectele trebuie să continue, pentru ca, după depăşirea acestei situaţii dificile, mehedințenii să beneficieze de o infrastructură mai bună”, declară prefectul de Mehedinți, Cristinel Pavel.

Image