Autospeciale noi, la I.P.J. Mehedinți!

Scris de
Adriana Draghici
30/07/20 - 03:07

Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți a primit, astăzi, noi dotări. Este vorba despre noi autospeciale, care au intrat în dotarea poliției: atât la Serviciul Rutier, cât și la Serviciul de Ordinea Publică și subunitățile din județ.  Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii și din rezerva bugetară.

Image

„Cele 15 autospeciale de ultimă generație, cu care a fost dotat Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți, au fost repartizate astfel: două la Serviciul Rutier Mehedinți, trei la Poliția Municipiului Drobeta Turnu-Severin, câte o autospecială la Poliția orașelor Orșova, Strehaia, Vânju Mare și Baia de Aramă, iar șase au fost repartizate posturilor de poliție de pe raza județului Mehedinți.” , ne spune purtătorul de cuvânt I.P.J. Mehedinți, ag.-șef. adj. ANDREEA RĂDOI.

Image

Toate autospecialele au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor.

Image

 „Serviciul Rutier Mehedinți a primit două autospeciale de poliție noi, care vor fi utilizate de către polițiștii rutieri, pe raza județului. Aceste autospeciale ne erau necesare, pentru desfășurarea activității în condiții optime.” declară șeful Serviciului Rutier, din cadrul I.P.J. Mehedinți,  scms. CĂTĂLIN VULCĂNESCU.

Image

 „Serviciul de Ordine Publică și, implicit, subunitățile și posturile de poliție rurală, au primit 13 autospeciale noi. Sperăm că acestea vor aduce un plus de sigurană colegilor mei, care aveau nevoie de aceste autospeciale, și un plus de calitate în serviciul polițienesc. Ne ajută mult, mai ales în contextul în parcul auto al poliției era destul de învechit.”, declară șeful Serviciului Ordine Publică, din cadrul I.P.J. Mehedinți, cms. FLORIN CEPEȘ.

Image

Ultima repartizare de autospeciale noi, la Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți, a fost în noiembrie, când în doatrea inspectratului, au ajuns 14 autospeciale repartizate astfel: 8 către posturile de poliție rurală, 2 autospeciale - în dotarea Poliției municipiului Dr. Tr. Severin, 2 autovehicule repartizate Serviciului și Biroului Rutier, una - Serviciului Județean de Poliție Transporturi și ultima: Centrului de Reținere și Arestare Preventivă.

Image